10.19

Man borde inte behöva gå upp klockan sju en lördag...

Igår när jag slutat vid sju så åkte jag och Kerri och åt middag på Panera och sen var tanken att vi skulle gå på Fast Five som hade premiär igår. När vi kom till bion var den utsåld, så då letade vi upp en annan som vi styrde mot. Väl där stod vi i en milslång (kändes så iallafall!) kö i en timme! Sen var det värsta rushen in i salongen :p Här får man inga platser som i sverige, utan man köper bara biljett och får sen sitta var som helst. Den var bra iallafall, vilket var tur, ville inte ha stått ute och frusit i onödan ;)

Idag har jag jobbat, halv åtta till nu, var lite halvt kaotiskt med det gick. Nu tar jag helg, men har ingen aning om vad jag ska göra riktigt. Är lite låst här just nu... Den som lever får se!

48 dagar, sen väntar en veckas semester!

Okej, snabb utdate innan mina ögonlock trillar ner :p Min sommarsemester med familjen är nu äntligen spikad, till den 16 juni! Så vad kan det bli, sex veckor tills dess? Looking foward to it. Jag pratade även hemresedatum med min värdmamma idag. Redan, jag vet, men här gäller det med framförhållning, de har redan börjat planera för hösten, så det var lika bra att börja prata lite om det så vi vet var vi är, typ. Jag kommer att komma hem i slutet på augusti någongång. Officiellt är min sista arbetsdag de 29 augusti. Känns otroligt skönt att ha pratat om både semester och hemresa idag. Känner att jag haft lite som legat och gnagt i mig och det var bara skönt att få det klart och inga sura miner, ni vet sånna där onödiga orosgrejer - det här var två utav mina.
Nu lockar sängen och jag ska sova och längta till helgen, bara fredag kvar! :-)

17.52



Thumbs up (även fast den är knivskadad efter att ha "skalat" majs)! Berättar mer efter middag och zumba är avklarat. Puss och hej sålänge!


Tierd wednesday.



Här sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Ungefär. Arbetsdagen började inte jättebra, möttes av två gråtande tjejer när jag kom till deras skola. Av den enkla anledningen att de ville att mamma skulle hämta dom istället. Undrar vad alla trodde om mig egentligen. Jag menar, det är inte första gången de gråter/blir sura för att det är jag som kommer och hämtar dom... Resten av dagen har varit lite halvt kaos artad. Det var en annan familj med tre barn över i eftermiddags och med sex barn blir det ganska mycket. Och högljutt. Och sen var barnen speedade hela kvällen, i nån kombination med trötthet. Och det är väl lite därför jag känner som jag gör nu, trött i hela huvudet och låt tiden gåååå... Pratade med Lisa i helgen, om aupairandet och allt det där. Och vi kom fram till att varje onsdag känner man "uh, tur att det bara är x månader kvar" medans man varje fredag/lördag säger "aaah, bara x månader kvar i underbara cali, måste ta vara på tiden". Lustigt hur väl det där stämmer in på mig, och henne, och säkert en hel del andra au pairer ;-)
Men imorgon är en ny dag!


Framtid

Hinner skriva några rader innan jag ska hämta upp tjejerna från skolan. Lovade en update om framtiden, min tid i USA tar slut om fyra månader, vilket faktiskt inte är så jättelång tid. Jag har faktiskt sökt plugg till hösten, på första plats civilekonom i göteborg, och det är väl enda stället jag skulle kunna börja på till hösten OM jag kommer in. Är inte sugen på att flytta längre än så efter att ha varit hemma i tre dagar typ... Men jag måste erkänna att jag inte är jättesugen på att börja plugga, nu när jag äntligen "vet" vad jag vill göra känner jag att det kan vänta till nästa år, eftersom det finns mer som jag vill göra och uppleva! Men som sagt om det omöjliga inträffar så får vi se vad som händer. Annars då? Säsonga låter ju bra i mina öron. Eller komma hem och jobba en massa och dra ut på lite äventyr till varmare breddgrader till vintern, kanske asien? Jag tror inte att kommer att kunna bestämma mig förrän jag står på hemmaplan. Det får bli dagens i-landsproblem - för mycket valmöjligheter! ;-) Nu lagom till sommaren tänkte jag börja söka lite jobb tills jag kommer hem iallafall, så får vi se om det blir Göteborg, Halmstad, skidor eller bikini till hösten/vintern. Vet inte om det här bringade någon klarhet i något alls egentligen :p
 
Vad jag med säkerhet VET är att jag vill fira julen med tjocka släkten och största delen av nästa sommar i Halmstad. Så det kan ni skriva upp :-)

19.52

Så var tisdagens långa arbetsdag över. Och nu ska jag snart iväg på LCC möte. Missade det när jag var på Hawaii, men ikväll är det ett "makeupmeeting" så jag kom inte undan det iallafall.. :p Annars har jag ännu en gång fått frågan om vad jag ska göra när jag kommer hem, denna gång av min värdpappa. Jag får liksom lite tunghäfta då, vet inte vad jag ska säga samtidigt som jag skulle kunna säga massor. Blev ett svar i stil med "kanske plugg, kanske säsong, kommer nog bestämma mig när jag kommit hem". Om jag har tid ikväll efter mötet kan ni få en update på den fronten, misstänker (eller okej, vet!) att ett par av mina läsare är lite nyfikna och intresserade.


Happy monday

Här sitter jag och ugglar en måndagskväll. Slutade för en gångs skull tidigt, halv fem, så gick dishen, tog en lång dusch åt en skål med jordgubbar (för att kompensera övriga dagens onyttiga intag haha) och tittar nu på playkanaler. Toppen för kvällar som denna! 

Igår hämtade jag Sarah på SFO och det var så otroligt kul att få träffa henne igen! Vi åt en froyo och pratade på om de senaste veckorna och reflekterade över faktumet att vi haft sverigebesök och att de nu åkt hem. Det måste upplevas för att förstås, alltså känslan att de kommer hit som numera är "vår vardag" och känslas som infinner sig när de lämnar "vårt hem" igen. Efter froyon åkte vi och såg filmen "Water for elephants", heltklart sevärd film! Nästa helg hoppas jag vi ska se "Surfrider", som vi egentligen ville sett igår, nu när jag är på säkra sidan och redan har surfat ;-)

 Imorse skypade jag med mamma, pappa, lena, bernt-inge och hampus, det var ett tag sen sist så det var skönt att se dom igen :-) Speciellt lilla hampus, åååååh vad jag ska kramas med honom (och med er andra med såklart) när jag kommer hem!



Den här bilden är nog ett år gammal. Och typ fem kilo lättare, måste bättra mig på promenad/jogging fronten! Och på onyttighetsfronten med...


24 april

Nu har vi precis haft påsklunch i huset, inte alls som påsken hemma dock. Saknar ju ägg och påskkärringar och allt det dära! Och så misstänker jag att ni har lite bättre väder hemma tom.. ;-) Tänkte bara önska Glad Påsk, lite i efterskott nästan. Om en stund ska jag åka iväg och träffa Sarah, för första gången på tre veckor! Vi har nog aldrig förr varit ifrån varann så länge här! Så vi har massor att catcha up!



Önskade bara att det vore liiite mer sommarväder här också! :-)


Lördag i Gilroy.



Hemkommen efter en fullspäckad och jättebra dag! Halv elva hämtade Lisa upp mig och sen åkte jag, hon och Marion (den nya franska tjejen) till Gilroy för shopping! Fick med mig massa bra hem! Bland annat nya promenadskor från eazytone (som lovar att träna benen och rumpan massa extra), ett par svarta pumps, sandaler, levis jeans, två t-shirts och en skjorta från Ralph Lauren, plånbok från Michael Kors och ett par jättesnygga shorts från forever. Nu vet jag vad min mamma tänker (och säkert några andra därhemma) - att jag spenderat aaaaalldeles för mycket pengar. Men jag måste ju shoppa på mig innan familjen kommer (så de kan ta med sig en del hem) och sen är det mesta ungefär halva priset jämfört med hemma! Levis jeansen kostar ungefär 200 kronor, gympaskorna drygt 500! Och så är det ju så kul att shoppa! vi avslutade dagen med en sallad på panera. Har iallafall haft en toppendag med Lisa och Marion, och imorgon klockan nio ska vi ses igen för att gå dishen. Jag måste ju dessutom testa mina nya promenadskor! ;-)


OSTMACKA!

Hade jättetrevligt ikväll! Alltid kul att träffa nya människor och det var obeskrivligt skönt att bara få komma ut lite och känna sig social!

Såg nyss ett klipp om ostmackor och chokladmjölk. JAG DÖR. Jag saknar svensk mat emellanåt så jag håller på att gå i taket! Borde egentligen passa på av njuta av allt amerikanskt, för här kommer jag ju inte bo för evigt, bara för ett år just nu iallafall. Svensk mat kan jag ju äta jämt sen! Men så tänker jag inte alltid tyvärr, haha, så just nu vill jag mest av allt ha en grov macka med smör och riktig ost på!


Snart ett år sen



Åå, vilka härliga tider och härliga vänner! Tiden springer på i ibland alldeles för snabb fart, studenten var för över tio månader sen! Och alla mina fina vänner som jag firade den med, vad jag saknar er! Men om inte alltför länge ses vi igen - bara sommaren kvar! (som sagt, ibland går tiden för fort!)


Thursday

Imorse blev huset väckt klockan 05.30 av brandlarmet. Åååh vad glad jag blev, stutsade ur sängen och ville bara sjunga en trudelutt när jag mötte min värdpappa i hallen utanför. Eller inte, haha, han sa iallafall att det var något fel på brandlarmet och ingen fara. Gick och la mig men innan det var slut på det roliga så pep det i två omgångar till. Efter det har dagen gått i ett. Jobbat sen nio, med som mest fem barn idag. Om en timme ska jag iväg och hämta upp Marion, ny tjej från frankrike, och (tyska) Lisa och så blir det nog Borrone. Ska bli skönt att komma ut och få vara lite social! ;-)

20.32


Yosemite

Så var onsdagen snart slut. Och jag måste erkänna att jag hellre spenderat kvällen någon annanstans än i mitt rum... Börjar bli lite långtråkigt. Sysselsätter mig för tillfället med att ladda upp bilder för framkallning. Har drygt sju mappar (sep-april) att gå igenom med bilder så det kommer nog ta sin tid. Tänkte vara lite kreativ och skapa ett konkret album så att framkalla bilder får bli första steget. Dagen har annars lunkat på, har spelat massa spel, varit på biblioteket, lagat makaroner med ost (seriöst matlagning, ja vet) och läst ett gäng böcker för kidsen. Helt okej dag! Imorgon blir det full arbetsdag, det vill säga tio timmar. Efter det blir det nog Borrone, var längesen jag var där! Någon annan i krokarna som har planer på att åka dit imorgonkväll? :-)


Balkong utsikt

Bara för att min kära far efterfrågade balkong bilder från hotellet på Hawaii;



Så till vänster såg vi inåt ön, en golfbana och lite berg. Till höger, hade vi stranden två kvarter ner. Heeeeeeeeeeelt okej med andra ord :-)


wednesday

Tog mig ur sängen vid nio tiden imorse (fortfarande lite på Hawaii, vaknade inte utav barnen imorse vilket aldrig hänt innan!) och mötte upp Lisa för att gå dishen, går alltid så mycket snabbare och är roligare att gå med någon! Fick höra att Obama håller till i Facebook-huset idag, ungefär 10 minuters promenadväg från mig. Annars har jag hunnit med att äta frukost bestående av jordgubbar, banan, äpple och mjölk samt en kopp kaffe. Just nu tittar jag på film medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Måste erkänna att jag uppskattar lediga förmiddagar i skrivande stund.


Sista kvällen på Hawaii



Så här såg vi ut i lördagskväll, innan sista middagen på Hawaii. Ja, min haka, och rygg, tappade hud de sista dagarna. Tror att min hud reagerar med solkrämen eller nåt i den stilen, för "vanliga" brännskador från solen är det inte allafall. Jag vet, varken snyggt eller mysigt.

Annars känns det helt okej att vara tillbaka i vardagen på nåt sätt. Dagen har mestadels spenderats på danceclass, i lekrummet och vid poolen. Träffade en sprillans ny fransk au pair vid poolen, vi ska ses igen på torsdagkväll. Alltid kul med lite nytt folk! Det är verkligen lustigt hur utåtriktad och öppen man blir här som au pair, tror aldrig jag träffat så mycket nytt folk så frekvent, och så lätt! Är man au pair så är det lite som "hej hej, välkommen i gänget", haha. Men det är nog bara en av alla nya egenskaper/förändringar som skett sen jag flyttat hit. Jag inser det själv när jag träffat folk hemifrån. Men mer om det en annan gång!


Mer Hawaii



Dagarna började med yoghurt (hittade kokosyoghurt!!!!!!), oftast en promenad ner till standen, förbi alla fina surfbrädor, ett (eller ganska många) dopp i havet, en bra bok och sol och så lite kokosm&ms på det. Går just nu igenom alla Hawaii bilder och drömmer lite. Måste försöka få bort dom där tre timmarna som jag fortfarande ligger fel, så planerar en tidig kväll ikväll. Wish me luck.


Tiden går snabbt trots allt. Om 132 dagar står jag antagligen på svensk mark igen.



Finns inte ord nog att beskriva hur mycket jag älskade det där vattnet, vågorna, standen och värmen. Men nångång måste ju semestern ta slut ändå. Jaha och nu undrar ni säkert hur det känns, efter två härliga veckor med lite extra ledighet, äventyr och semester med Rasmus. Måste ju sväva på moln eller hur? Ska jag vara helt ärlig så känns det inte såååå himla bra. Jovisst har jag haft två superbra veckor, men att få krama om en av er där hemma som jag tycker om gjorde ju bara att jag ville ha hit er allihopa (för jag vill inte hem, det är inte hemlängtar jag pratar om) bara för att det är möjligt (eftersom han kom hit), för att det kändes lite overkligt och för att det påminde mig om hur mycket jag faktiskt saknar er därhemma. Jag tror att jag lite för mitt eget bästa "glömmer" (haha, vad dumt det lät, men ändå) emellanåt att ni finns så mycket på riktigt (och inte bara i skypen, mailen och facebooken) och att ni är så bra som ni är! Jag menar, hade jag gått omkring och tänkt på er och saknat er jämt och ständigt hade det bara varit jättejobbigt... Så just nu sitter jag med lite dåligt samvete här borta, tänker på er och tänker på att jag borde vara bättre på att höra av mig. Finns en miljon ursäkter till det, men samtidigt inga alls. Men nu vet ni, om ni inte redan visste, att jag saknar dig (ja dig. Och dig och dig och dig med) och förlåt för att jag hör av mig så sällan!

Och just det, skulle påminna påskharen om att man inte blir för gammal för att uppskatta påskägg!


10.30

Lite bruna och mycket nöjda efter en vecka på Hawaii! (ljuset i mitt rum gjorde att vi såg gröna ut, skyller på det, så bilden blev svartvit...)

At Stanford!

Oj vad ni har saknat mig, eller hur? ;-) Nej men okejdå. Kom iallafall tillbaka till Stanford nu ikväll, har precis packat upp och Rasmus är fullt sysselsatt med att packa ner. Hawaii var inget annat är otroligt! Fint, varmt (i både luft och hav), avkopplande och roligt! Om än lite monligt då och då samt en och annan regnskur, faktiskt. Tänkte hyrt en surfbräda i fredags eftermiddag, men lagom tills dess kom en regnskur och spolade bort de planerna. Igår var vi iallafall ute på havet på en båttur med lite snorkling. Såååååå fint! Såg en massa fina fiskar men även en sköldpadda! Idag har dagen gått åt att sitta på flygplatsen och flygplanet. Helt okej ändå. Känner mig redo för att spendera dagarna med barnen igen, även fast jag gärna stannat kvar och plöjt några böcker till på stranden och övat på surfbrädan lite till... Här kommer lite bilder från Rasmus minneskort, blir nog fler från min dator en annan dag :-)

I LOVE THIS PLACE



Love, Victoria


13 april

Dagen har spenderats på den ljusa, finkorniga, varma, vackra waikiki beach! ;) Bättrat på brännan (bättrat på med solkräm) och badat i det underbara vattnet! Vid tre tiden förvånade jag mig själv genom att bli rastlös. Kunde liksom inte ligga på stranden och göra ingenting längre, måste vara kidsen som jag vanligvis spenderar dagarna med som smittat mig, haha... Fem lugna minuter sen är det spring i benen i vanliga fall ju! Ikväll ska vi äta glass och njuta av värmen och livet. Klagar inte :-)

Puss och kram från Oahu, Hawaii!


Surfing!



Idag tog vi oss an en surfing lektion. Sååååååå kul! Inte alltför svårt, vilket förvånade mig, när man väl fångat vågen. Med instruktörens hjälp i början gick det bra, men efter det krävs det nog en del övning och tid på brädan to time the waves. Armarna är trötta efter allt paddlande, och det var mest det jag höll på med efter att instruktören lämnade oss, haha... Men igen, SÅ KUL! Var definitivt inte sista gången! Efteråt svalkade jag mig med en mango smoothie, välförtjänt och så gott! Förutom trötta armar resulterade det i lätt bränd rumpa och knäväck. Nice! Nu ska vi snart dra oss mot standen igen, för lite mat och förhoppningsvis en solnedgång. Puss och hej, jag längtar efter er därhemma!


20.20

Måste säga att jag trivs bättre än bäst i bikini och jeansshorts här om dagarna. Varför är jag inte född i ett land med sommar tio månader om året?? Jag älskar 25 +++ och sol!!! Tur att jag har fem månader kvar i Kalifornien! Det är inte riktigt som Hawaii, men verkligen inte illa det heller! :-)

Just nu



Såhär glad blir man av lite sol och färg! Nu är det dinnertime här borta. Så vi säger godkväll och snart god morgon till Svealand!


HAWAII blir bara bättre



Ett par bilder från igår. Vi firade första dagen på Hawaii med ett glas vitt innan det blev middag på Chili's. Som jag har längtat efter varma sköna kvällar! Cali i all ära, men kvällarna där är inte som här...

Den här eftermiddagen spenderades på Waikiki beach, och som "dumma turister" som vi är så tänkte vi, molnigt och bara några timmar på eftermiddagen på stranden kräver nog ingen solskyddsfaktor. Jag påstår inte att jag bränt mig, men mina shortsskyddade lår är lite rödlätta. Så imorgon blir det skolskyddsfaktor och fårhoppningsvis blå himmel!



Sa jag att det är underbart med semester? :-)


ALOHA!

Hawaii är nästan som ett vykort. Så fint och så varmt och skönt! Men både idag och igår har varit/är monligt så jag hoppas på mer sol i veckan, vill ju inte komma hem lite blek som jag kom hit heller! Nu på förmiddagen har vi gått en promenad och kollat i affärer. Och tro det eller ej, men det är inte jag som shoppat en massa den senaste veckan! Nu blir det iallafall ner till stranden, oavsett moln! Värmen är det verkligen inget fel på och inte vattentemperaturen heller.

Önskar att jag kunde ha med er alla här! Det är heeeelt underbart med semester och sol!

At SFO

Om en halvtimme sitter jag på planet till Hawaii! Är framme 11 lokal tid (23 svensk tid), gissa vem som kommer ligga på stranden i eftermiddag? Love!

Semestern är nära.

Så när skräckupplevelsen från igår lagt sig så avlöses det av nästa... Eller okej, jag ska inte överdriva, men nu ikväll när jag hade hand om tjejerna så börjar ena klaga på ont i örat. Och ont i huvudet. Och snart sitter jag med en liten gråtande tjej i famnen med öroninflammation. Och det gör så ont i mig att se henne gråta av smärta. De som också skulle flyga till Hawaii imorgon! Men som tur är kunde mina värdföräldrar fixa fram medicin och omboka flygbiljetterna ganska smidigt ändå. Dessa små liv, jag känner verkligen för dem, åt dem och med dem! Jag älskar dom här barnen! Och jag kommer att sakna dom den kommande veckan.

Nu är iallafall allt nerpackat för min del och jag är redo för Hawaii!

10.04

Morsning korsning! Jag har nu hämtat igen mig lite mer ifrån gårdagens traumatiska upplevelse, men det är fortfarande inget jag kommer att glömma på läääänge...

Idag är det fredag = jobb och packning inför morgondagen! Och så fick jag ett roligt besked imorse här på bloggen, Lena, Annika och två av mina kusiner, Douglas och Ellen, kommer också hit i juni!!!!! Nu måste jag bara få loss en dag eller två då, så är ju livet nästintill perfekt! :-)

Yosemite bilder



Yosemite var amazing! Vägen dit var otroligt vacker, speciellt när stigningen började uppåt och det var smala krokiga vägar längs "berget". Sån det här gjorde vi igår, gick och gick och gick, och såg en himla massa vacker natur! Bilderna gör det inte riktigt rättvisa, det här måste upplevas! När vi vaknade upp imorse såg det däremot ut såhär;



Det snöade. Och inte så lite heller. Men av nån anledning tänkte vi "bäst att vi åker nu innan vi blir insnöade, och någon sa att man fortfarande inte behövde snökedjor på ena vägen ner, bäst vi åker innan man måste". Men det skulle vi inte gjort. Vi hamnade i värsta snöstormen, med en bil med sommardäck. Jag överdriver inte när jag säger att jag fasade för mitt och bilens liv. Satt och ville nästan ringa hem och tala om hur mycket jag älskar er ifall vi inte skulle komma hem. Jag var så säker på att vi antingen skulle glida ner för ett stup eller ner i ett dike och bli fast. Jag var livrädd. Någonstans på vägen när jag var nära på att ge upp och hellre bli insnöad i bilen så kommer nån slags service bil med två gubbar och stannar och frågar om vi behöver hjälp. Jag tittar förtvivlat på honom och säger att jag kommer ingenstans, jag måste ha kedjor. De pratar lite med mig och kommer sen fram till att jag ska köra efter dem i deras spår en bit och se hur det går. Efter några miles i typ 15 miles/h så stannar de och säger att de ska vända, men att jag säkert klarar mig ner till Yosemites ingång några miles ner, bara jag låter bli bromsen. Jag fortsätter i panik, och ner kom vi tillsist, efter väääldigt lång tid och många hjärtslag och många tysta böner. Nere vid ingången hade det slutat snöa och jag frågar om vi kan vänta där tills vägarna är plogade innan vi fortsätter ner, men hon svarar att vi säkert klarar det "take your time" för det ska komma in ett snöoväder till idag. Så vi hade inte så mycket till val om vi ville hem idag. Men nån timme och många miles senare så är gatorna snöfria igen och jag otroligt lättad! Frågar mig dock fortfarande varför vi tvunget skulle åka därifrån idag och inte väntade till imorgon. Jag kommer aldrig, aldrig någonsin igen utsätta mig för något sånt, eller köra i sådant väder - med sommardäck! Så nu vet ni, mamma, pappa, bröder, släkt, vänner och alla andra, jag ville ringa er idag och berätta hur mycket ni betyder för mig. Mottagningen svek däremot uppe bland bergen och jag ville vid ett tillfälle nästan hoppa ur bilen och hoppa självmant ner för klipporna istället för att åka ner i bil. Man kan ju säga såhär, jag lärde mig en läxa.

Men Yosemite var fantastiskt, och värt alla timmar i bil som vi spenderade dit, men inte minst hem...


Yosemite!

Hej! Här har det varit full rulle för att Rasmus ska få se alla sevärdheter innan det bär av mot Hawaii. I lördags var vi på great america, ett nöjesfält, med Sarah och Emelie. Vi tjejer köpte säsongskort så det lär bli några vändor dit igen i sommar, garanterat! I söndags turistade vi san francisco och gick en himla massa hela dagen. I måndags var det stanfords tur och även då en hel del promenerande. Igår jobbade jag så det blev en dag med kidsen. Hann ju sakna dom på de tre dagarna! :-) imorse bar det av strax efter sju för en fyra timmar lång biltur till Yosemite. Och vilken biltur! Sista två timmarna går inte att beskriva! Så hiiiiiimla vackert! Måste upplevas. Väl framme "checkade" vi in i vårt rum/tält och gick sedan mot vattenfallen. Rasmus uppskattar promenaden till en och en halv mil. Halva vägen rakt upp... Men så värt! Ni får se bilder när jag är hemma vid datorn igen! Just nu sitter vi i loungen och dricker varm choklad. Benen är lite möra... :-)

09.11

Aaah, timmen på flyplatsen igår kändes som en evighet! Tiden segade sig fram, men tillsist kom Rasmus! Det var så kul att äntligen få se honom på riktigt! Vi åkte sen hit och han fick duscha och jag fick äta smågodis innan vi åkte till Palo Alto och gick omkring lite innan vi åt en tidig middag på Cheesecake Factory.

Jag är ledig idag så vi ska nog promenera ner till Starbucks om en stund och vänta på Sarah som förhoppningsvis hämtar oss. Och så blir det att åka till Great America, ett nöjesfält! Blir nog jättekul! Solen skiner inte som igår änsålänge, och det blir nog inte som gårdagens 30 (!!!!) grader, men 22 duger för mig med ;-)

Vacation in sight

Idag har solen värmt, 28 grader visade termometern! Galet härligt! Men tidningen sa att det blir "normalare" väder för årstiden snart igen. Men lite försmak av sommaren tackar jag inte nej till!

Och imorgon kommer Rasmus! Ska bli så kul! Först en vecka här och sen Hawaii. Jag kan inte nog poängtera hur mycket jag behöver en veckas semester nu. Blev påmind nu ikväll när jag skulle lägga barnen. Tålamodet sinar lite just nu kan man väl säga.

Nähe, nu blir det sängen, imorgon ska jag upp och gå dishen, hem och fixa, hämta tjejerna, fixa lunch och sen nån gång efter ett är det tid att köra mot SFO!!!!!!

RSS 2.0