Helgen

Luleå har varit lite väl mycket mellanmjölk i sommar, men den här helgen har varit allt annat än det och jag börjar tro att det kan bli något av den här luleåsommaren! I fredags var jag på båten och njöt av helg och härlig sommarkväll en liten stund. Vädret har varit perfekt så i lördags åkte jag och Carolina till Boden för att hälsa på Jenny. Solade på deras brygga hela dagen, åt god mat och fika och sen blev det ut på älven. 17 grader i vattnet och jag var glad för våtdräkten! Vi åkte bananaboat/hotdog och var först livrädda! Men efter att ha flugit av i vattnet första gången var det bara jätteroligt! Jag skrattade typ kontant och svalde halva älven för att jag inte slutade skratta när vi flög i, haha. Sen åkte Jenny vattenskidor och det såg så kul ut! Så självklart testade vi med, men det blev ett antal tafatta försök, många kallsupar och hårda magplask, haha, det var så mycket jobbigare och svårare än det ser ut! Men kul! Igår åkte jag och Carro till en strand i luleånärhet för några timmar på eftermiddagen. En jättehärlig helg!



Sol inne

Snälla, snälla låt veckan se ut såhär. Får jag äta lunch ute på jobbet hela veckan så kommer jag vara så lycklig! Väderkänslig tjej här ja...


Det var en fin helg


We don't know what the future holds

Ganska omotiverad i höst vädret. Det blev inte bättre när Aftonbladet skrev att Norrland kan vänta nollgradiga nätter och kanske till och med snö. Men jag tog mig till gymmet idag, trots noll motivation. Ganska nöjd över det! Så här kommer bildbevis.


Ny vecka

För att kontra fredagskänslan har jag iallafall ordentlig måndagsfeeling! Med andra ord var det lite smått segt att starta veckan. Har precis ätit lunch och peppar mig själv för drygt två timmar jobb till. Igår fick jag iallafall till en riktigt skön söndag. Efter många serieavsnitt gick jag till gymmet, passet var inställt och jag ställde mig på löpbandet istället och körde mina första fem kilometer på jag vet inte hur länge! Och senare på kvällen mötte jag upp Emelie för en skön kvällspromenad. Luleå bjuder inte direkt på sommarvarme, så det är oftast jeans och långärmat som gäller, trots det kändes det lite som en sommarkväll.


Söndag

Ligger i min säng och tittar på lite avsnitt ur Grey's anatomy. Och funderar lite smått över livet. Hur allt förändras, hur det svänger upp och ner, hur saker man förr aldrig lagt en tanke på plötsligt upptar löjligt mycket tid i huvudet. Hur man börjar uppskatta andra och nya saker än man gjort tidigare. Hur man ibland önskar att man var liten igen, men oftast är väldigt nöjd över att vara där man är nu och styra över sin egen tillvaro. Just nu har jag mycket tid att fylla med funderingar, som iallafall oftast är fina och bra. Jag är lite av en rastlös själ, speciellt när min sociala sida inte får tillräckligt mycket utlopp. Jag tycker om att vara omgiven av människor, men just nu är det lite mer bristvara än tidigare, då jobbet ofta är ensamt, och Luleå är ganska tomt på de jag brukar se varje dag, och så kanske det till och med är lite för litet... Jag blir rastlös och söker nya, ibland alldeles för stora drastiska utmaningar. Men jag vill se det som en bra egenskap. Men just nu vet jag inte riktigt hur jag ska stilla min rastlösa själ, men jag ska göra mitt bästa för att fylla dagarna, på ett bra vis. Utan några drastiska förändringar :-)

Hallå helg!

Fredagskänsla? Det borde ju vara så! För första gången har jag ett måndag till fredag jobb och då är fredagarna frihet för den stundande helgen. Jag är nog inte där riktigt än. Efter jobbet ska jag antagligen en sväng ner till stan för att hämta min cykel som äntligen ska vara cykelbar igen, och kanske en sväng inom gatorna som är kantade med små stånd, det är nämligen Luleå hamnfestival i helgen. Men mest av allt sitter jag och funderar på nästa veckas fredagskänsla, då Jesper kommer hit!

Lite bilder från förra helgen när vi var i Boden!

 


Workmode

På jobbet. Idag känns det lite trist och lite ensamt. Lite dubbelt. Men Luleå är fint, jag älskar midnattssolen och att äntligen komma igång med träningen igen. Men jag har ju omgivit mig i princip dygnet runt den senaste tiden med fantastiska människor, så jag hade ljugit om jag inte sagt att det känns ensamt nu.


Perfekt. Det här.


RSS 2.0