Tillbaka i Luleå

Jag tror jag har träningsvärk i nästan varje muskel, det är ju fantastiskt härligt och hemskt på samma gång! Vad som BARA är härligt är ju att vara tillbaka på gymmet med Saga! Vad som nästan bara är hemskt (just nu för mina ben) är att hissen i huset är sönder... Det är ju nästan lite komiskt!
 
Annars börjar saker och ting rulla, det var härligt att vara hemma hos familjen, men samtidigt jätteskönt att komma tillbaka nu när det börjar bli lite befolkat här igen! Och idag har jag jobbat, och fått reda på att jag ska få jobba lite mer den kommande månaden, men med något annat! Jag ska hjälpa till att administrera och dela ut busskort till nya studenter åt Luleå kommun under ett antal eftermiddagar, eller något i den stilen... Blir nog bra! :)

Måndagslycka

Om en vecka slutar mitt sommarjobb och om en vecka och en dag är jag hemma! Känns fint. Förövrigt hade vi en fin middag här i lördags med grillat och vin. Och sen skulle vi badat igår, men när vi väl var framme på badplatsen var det molnigt och blåsigt och vi var inte alls lika sugna på att bada. Så vi cyklade hemåt igen och gjorde pannkakor och tittade på film, en mysig söndag!


RSS 2.0