This thing called life

Life is so unfair. It makes me reconcider my choices, but at the same time reminds me that life is to short not to live the fullest. Questions without answers are spinning in my head, why does terrible things happen?
At the same time this makes me smile. Yes, it's for real (click it)

London

Thinking about something else, something new and more exiting. Going to London on december 3rd!

monday

Think the dark-fall-mood just found me. Could fall asleep in a sec. Is it ok to go to bed before eight? Or it might just be because it's monday. Really love the two places I'm working at atm, and the fact that I'll work a lot for the coming weeks. And in a couple of weeks I'll pack my bags again!

Torsdag

Är på förskola och fritids idag. Trivs hur bra som helst!


shake it out

And I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind,
I can see no way,
I'm always dragging that horse around (klick)

I can never leave the past behind

Nu ska jag äntligen flytta mig härifrån för att åka och träna! Livet är på g nu och det känns bra! Uppdaterar er när det blir verklighet :)
På repeat just nu.

Not now or not ever?

Har ni tröttnat på mina ego-pics-i-bilen-med-solglasögonen än? Att köra bil och höja upp musiken till hörselskade nivå är frihet och kvalitetstid i min lilla värld. Löjligt men sant!


en vad-som-helst-från-starbucks-helst-i-ditt-sällskap


Oct 13

Idag har jag njutit av solen i min polkagris skjorta, jobbat på förskola, druckit kaffe i gott sällskap, tränat tjejerna och gått en promenad med pappa och (hunden) hampus. Jag mår så bra när jag inte har tid att sitta i soffan och slö titta på tv för mycket. Nej men det är sant, verkligen, vilket också innebär lite tid för datorn. Vilket jag gillar ännu mer at the moment. Puss på er

oct 11

Har inte haft tid eller lust att sitta här och måste erkänna att det känts bra! Jobbade fram till och med fredags i förra veckan, sen vart det kladdkaka, lekar och mys på kvällen. På lördag morgon bar det av till Liseberg med ett gäng sköna människor! Men eftersom det var helg och vi inte ville att den skulle ta slut så snabbt så svidades det snabbt om till utgång på kvällen. Antagligen åkte jag på någonting (för inte blir man bakfull på ett par glas vin) för jag mådde jättedåligt hela söndagen. Mådde väldigt mycket bättre på måndag morgon och då blev det jobb på förskola! Även idag var det jobb men idag hann jag med, hör och häpna, två förskolor! Annars kom jag äntligen iväg på ett träningspass ikväll och det var nog dagens höjdpunkt! Och så väntar förskolejobb veckan ut som det ser ut nu (det går bra nu!).

Just nu:

Byxorna i knävecken och en påse med frysta ärtor på ett småblått och bultande knä. Klantig javisst!

Jobb

Klockan kvart i åtta var det bara att studsa upp ur sängen och göra sig färdig på en kvart eftersom jag blev inringd till förskola! Har en halvtimmes rast så tänkte gå ett varv runt kvarteret och andas oktoberluft.


18.31

7,4 kilometer avverkade idag efter jobbet i helt underbart väder. Var det oktober?

RSS 2.0