Redan imorgon

Imorgon bär det av mot New York, 9.15. Vart har tiden tagit vägen? Men jag lider inte av resfeber än, faktiskt ;-) Några av mina underbara vänner var här på lite mat ikväll, så jag fick säga hej då och krama om alla! För tillfället känner jag mig övertygad om att ett år kommer att gå ganska snabbt. Det ska bara bli höst, vinter, vår och sommar, sen är jag hemma igen! :-) Och under den tiden ska jag förhoppningsvis hinna med att uppleva och se en massa nya och spännande saker!

En vecka!

Igår var det lite hej-då-fika här hemma med släkten. Det var jättemysigt! Och jag börjar känna av resfebern lite igen, nu när jag blivit frisk. Så nu har jag växlat till mig lite dollar, hämtat det internationella körkortet och bjudit pappa (som fyller år) på fika! Nu är det bara rummet och packningen kvar att ta tag i... Men jag börjar jobba klockan tre, så vi får se hur långt jag kommer.

En kväll i augusti

galta

grill



Igår åkte jag och Rasmus till en sjö och grillade lite. Tänkte sett en solnedgång men molnen ville hålla den för sig själv. Det blev en mysig kväll ändå. Bara jag som känner att sommaren inte behöver ta slut på ett tag än? Jag röstar för fler ljumma sommarkvällar!

Det där med avsked.

Jag och Jenny på balen

Var hemma hos Jenny och "hjälpte till" med packningen. Hon flyger till Turkiet imorgon för sju veckor! Du kommer ha så sjukt kul, njut verkligen av tiden! Men det innebär också att vi inte kommer att ses innan jag åker till USA. Att säga hej då var sjukt jobbigt. Vi har ju spenderat tre år tillsammans, hunnit med Turkiet, bal, student och en miljon andra galna, roliga, tråkiga och minnesvärda stunder. Kommer sakna dig så mycket. Men ett år går fort, och förhoppningsvis behöver det inte ens dröja så länge - håller tummarna för att du också åker över Atlanten för ett år i staterna!


Nedräkningen har börjat!

Nu är det drygt tre veckor kvar tills det bär av över Atlanten. Fick hem brevet från Cultural Care där de meddelade att mina biljetter är bokade och fick schemat till skolan i New York. Nu blev det nervöst på riktigt, jag ska verkligen åka! Resväskan är inhandlad och presenterna till familjen, det är snart bara packningen kvar... Hur packar man för ett år, med 20 kilo??!

RSS 2.0