Ny dag

Börjar sakta vänja mig vid att gå upp innan sex på morgnarna. Har två pass på jobbet, så antingen är starten vid sju eller halv två. Skönt att sluta två de dagar man börjar tidigt. Sitter och intar morgonens tredje kopp kaffe, denna gång själv. Morgonens första var i sällskap av pappa som också skulle upp och jobba tidigt denna midsommarafton. Annars kommer dagen gå i ett, handla mat för kvällen efter jobbet, sen hem och innan det blir tillbaka till stan för midsommarfirande i blandat sällskap. Ser fram emot kvällen!


21

Äntligen kom solen och värmen på besök! Efter jobbet blev det eftermiddagsfika i trädgården. Annars är idag en dag när allt borde vara tvärtom. Med andra ord så känns inget rätt och kul. Tror till och med att jag känner av ett uns av luleå längtan... Eller luleå-människor helt säkert iallafall! Imorgon blir det iallafall jobb tidigt och senare iväg för midsommarfirande. Två år sen sist!


Tänk om

Fotboll är kanske sporten man borde satsat på istället? Men är ändå nöjd med min gympauppväxt. Förutom biverkningarna kanske... Men så många minnen!

Och annars håller jag med skaran (halva Sverige) som anser Zlatan som hjälte. Ja men på fotbollsplanen iallafall! :)


19

Njuter av sommarens goda i soffan framför EM.


Kaffe

Dricker kaffe och funderar på dagen. Ett träningspass i eftermiddag hade suttit fint!


22.13

Säger godnatt efter en bra dag och laddar inför en ny imorgon!


Tuesday

Kaffe framför vakna! och Nyhetsmorgon. Snart jobb!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/405007/images/2012/pic_206325170.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/405007/images/2012/pic_206325183.jpg" class="image">


Make it count

Har suttit vid datorn och tittat efter något. Har en sån känsla. En flygbiljetter någonstans, varsomhelst, hade inte varit fel. Är på jakt efter den utmaningen, ovissheten, äventyret, självständigheten, lyckan och livsglädjen det ger att starta upp igen på nytt. Har jag blivit för rastlös för "hemma"? Eller så behöver jag bara något nytt att göra, fylla huvudet med. Känns bra att börja på nytt jobb imorgon, förhoppningsvis stillar det min rastlösa själ något. Dessutom bjuder morgondagen på en fika med bästa Sarah! Dagar med Sarah är alltid bra dagar! :)


Regn

Efter en regnig dag drar jag nu in mot stan för ett träningspass på tk, så efterlängtat!


Rastlös

Jag är, eller har blivit en rastlös själ. Kan inte längre göra ingenting, blir lite små knäpp! Ett liv utan tv är helt underbart har jag konstaterat, för det första finns det inget bra att titta på (har bläddrat igenom listan ett antal gånger redan ikväll) förutom nyhetsmorgon kanske, och för det andra är det onödigt tidsfördriv.  Tänkte ha en lugn kväll hemma, men det var lättare sagt än gjort! Snart börjar jag klättra på väggarna!

Sommar på västkusten

Är äntligen hemma efter en låååååång resa som trots de 140 milen och 17 timmarna gick riktigt bra. Det enda är väl bristen på sömn och en stel kropp, men med gott sällskap och bra musik gick det fint! Men Sverige är verkligen avlångt, men otroligt vackert stundtals upptäckte jag längs vägen. Nu väntar jag bara på att sommaren ska anlända.

Sat 2

Idag har jag börjat städa och packa iordning inför måndagens hemfärd. Det är en underbar känsla att inte ha några som helst måsten efter tentorna, kunna släppa klockan och inte ha en aning om klockan är två på natten eller åtta på morgon. Nu är det bara att vänta ut resultaten och under tiden firar vi vår sista lördag i Luleå den här terminen med säsongsavslutning på Stuk. Jag är nöjd, lättad och så himla glad såhär med min första termin avklarad. Inte trodde jag att jag skulle trivas så bra i Luleå, träffa så mycket härligt folk och att nationalekonomi skulle komma att bli så intressant!

Fredag

Celebrate the good times!


F40

Påväg till tentasalen i regnet för sista gången den här terminen.

(kl 8.43)


RSS 2.0