Hej torsdag

Blev en sväng till Storheden idag för lite kompletterings shopping. Ett par kuddar på jysk, lite diskmedel och tvättmedel på rusta och mat på coop. Blev nästan impad själv när jag la upp allt på rullbandet. Och jag syftar alltså på nyttighetsgraden ;-) Ikväll ska vi dricka lite vin och umgås, det är så roligt att träffa alla igen efter sommaren, de kommer tillbaka en efter en... :-)
 
 
Imorgon ska jag åka till Haparanda och Finland! 

Träningsvärk

Efter tre dygns brist på sömn var det helt fantastiskt att få lägga mig i min säng här i måndags kväll. Resan upp gick bra, men var otroligt lång. Men det känns skönt att vara tillbaka! Igår blev det en första sväng på skolan för att hämta ut tentorna sedan ner till gymmet. Idag har jag träningsvärk från helvetet. Och för att förtydliga hur otränad jag är så är det efter 15 minuter på löpbandet och lite kettlebells övningar. Vi pratar alltså 30 minuters träning. Vad ska man säga, det kan bara bli bättre nu, och jag har aldrig varit mer taggad! :-) 
 
Idag ska jag in till stan för att möta en blivande au pair, det blir min första intervju och ska bli jättekul! Senare i eftermiddag är det fika med utbytesstudenter. 
 
 
Senaste tillskottet till lägenheten. "Jag hoppas de är lättskötta" sa jag i kassan, då skickade hon med ett häfte  med skötselråd...

Allt så nära

Drygt en vecka tills bilen styr norrut mot Luleå igen, innan dess blir det en biltur med Jenny till Stockholm på söndagkväll, och sista jobbpasset imorgon. Efter några dagars höstshopping i storstaden blir det hem för att fira föräldrarna och döma ett par pass på gympa-natt-och-dag innan det blir att packa ner allt för avfärd nästa söndag. Behöver jag säga att jag stormtrivs? Kan inte alltid almanackan vara fylld med en skön mix av jobb, storstadsweekends, kalas, släkt, vänner, skolstart och gympa? :-) de senaste åren har verkligen augusti tagit priset av årets månader och 2012 ser inte ut att bli ett undantag ;-)


RSS 2.0