Äntligen

Efter tre dagar med fullt upp sitter jag äntligen på bussen på väg till Hemavan! Ska bli fantastiskt roligt att få åka skidor imorgon! Gissar, och hoppas på, att jag kommer somna ganska snart, är framme vid elva ikväll (om inte snöovädret och +\- 0 ställer till det) så mig gör det inget att ladda med lite sömn!


Tisdag och solen skiner över Luleå

Hej och ursäkta frånvaron! Här rullar livet på i 180 och jag gillar det! Ishotellet med familjen var fantastiskt, trots att det tog några timmar att återhämta mig från tentan jag skrev precis innan vi åkte... Men det visade sig för ett par dagar sedan att den, mot alla odds, gick riktigt bra! Blev väldigt överraskad när jag såg resultatet.

Sen sist har jag också tagit över posten som näringslivsansvarig och håller på att styra upp hur allt går till och vad jag förväntas göra. Känns som att det mesta hänger i luften och det tar lite tid att plocka ner allt på rätt ställe. Annars går bussen mot Hemavan imorgon eftermiddag! Ser så mycket fram emot att åka skidor hela helgen! Men innan dess har jag föreläsning, möten, bio, jobb, seminarie, matlagning (inför resan) och packning att ta mig igenom. 

Tentaplugg

Det var ett tag sen sist, har fullt upp med att tentaplugga så det blir inte mycket över till annat. Men nu kände jag att huvudet inte riktigt kan hålla isär grafer och bokstäverna mest hoppar runt, så får bli en liten bloggpaus. Tentaplugget känns just nu helt okej. Det går framåt och inställningen är mer göra utan att tänka, det går ju över om en dryg vecka så visst går det att stå ut! Och just nu har huvudet den rätta inställningen till det hela, får hoppas det håller i sig. Jag känner fortfarande att det är lite segt att komma igång och motivera sig efter "julledigheten", satte sig julmaten i huvudet istället för runt midjan? Isåfall på båda ställen för min del ;-) Och för att byta till ett relaterat ämne, jag har gjort årets två första träningspass, cardio cross i måndags och functional cross igår. Det känns lite överallt! Himla skönt, trots att jag misstänker att det inte blir så mycket mer träning innan tentorna är gjorda. Men jag och Saga pratade lite om det här med nyårslöften på gymmet igår, "undra hur många som är här av den anledningen" och vi kom fram till att vi varit riktigt duktiga med träningen under hösten och att vi absolut tänker fortsätta i samma spår under våren. Alltså inget nyårslöfte för min del, men med hösten i nära minne så känner jag mig ganska säker på att 2013 kommer bli ett bra år, och jag kommer fortsätta sträva mot min bästa form under detta år! Under hösten fick jag för mig att lära min chins igen, och målet är att klara 10 (eller iallafall fem...) till sommaren, just nu klarar jag knappt en... Och så har jag och Johan skämtat om magrutor till sommaren, den tror jag dock inte lika mycket på, haha! Vi får väl se hur det går, nu ska jag återvända till mikroekonomin!

På väg tillbaka till verkligheten

Här har det varit tyst, vilket inte är så konstigt. Att vara hemma i två veckor har varit jättekul! Har sovit, retats med mina älskade bröder och träffat saknad släkt och vänner. Att jag nu väntar på tåget till Luleå från Göteborg känns sådär med tanke på det super-jätte-extrem-intensiva plugg som väntar i två veckor... Men med tanke på träningen ska det bli skönt att komma tillbaka igen, soffpotatis som jag varit hemma nu!




RSS 2.0