en månad

Sen jag skrev igår har jag inte riktigt kunna släppa tanken på att det bara är en månad kvar till Luleå. Kan kanske ha något med dagens skyfall och blixtskur att göra. Så nu ikväll, samtidigt som Wallander rullar på tvn, har jag tittat på skidkläder. Lär bli en dyr historia... Men förhoppningsvis rolig tillsist, hoppas på en del skidåkning i vinter!

Söndag

Har plockat fram datorn för första gången på lääänge och sköljdes av en våg av lycka av alla härliga samtal med vänner på facebook som jag inte pratat med på länge. Och en till våg när jag tänker på att det bara är en månad kvar till jag är i Luleå igen. Halmstad är underbart på sommaren och jag njuter av alla stunder med alla människor här nere som jag tycker så mycket om, men en månad till räcker, för jag måste medge att jag längtar tillbaka till Luleå. Kanske något man kan kalla hemlängtan? ;) 
 
Annars har jag haft en skön söndag idag, tog en sovmorgon, långfrukost framför tvn och sen städrally och några maskiner tvätt. Redo för en ny vecka. 

Måndagsklubb

Är ledig imorgon efter elva dagars jobb, vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen nu när jag är så van att gå till jobbet! Speciellt när det varit mycket småfix att göra under dagarna på hotellet som gör det riktigt underhållande emellanåt! :) Så det får blir sommarens första, och kanske enda, måndagsklubb! Så kan jag spendera många timmar åt sömn imorgon istället för att vakna vid sex, sju av ren vana ;) sedan ryktas det eventuellt om lite långledighet i slutet på veckan, har tankar på att ta mig norrut i landet isåfall, men vi får se...


Lördag

Tiden flyger iväg, vi är redan inne i mitten på juli och jag börjar fundera på vad som händer med den här sommaren. Ikväll hoppas jag på räkfrossa!


RSS 2.0