20.58


Snart!

Mina vänner, läsare, ovänner, vad ni nu är, nu är det inte länge kvar! På lördag, den 3 december, åker jag till London! Ska bli jättekul att få se en ny stad, och såklart träffa Julia igen, prata lite engelska utan att känna mig fjantig och bara fylla den här kommande mörka vintermånaden med lite nytt och spännande! Packningen är påbörjad, biljetterna köpta och imorgon blir det en tripp till frisören så jag kan möta london med snyggare hår iallafall (för att kompensera på skofronten kanske, det enda min fort fortfarande får plats i är converse). Och så ska jag jobba några dagar till, träffa mina underbara vänner och retas lite med mina bröder, livet är otroligt bra!

Wednesday

Låter musiken spela på lite för hög nivå och har börjar fundera på det svåra pussel som kallas packning som väntar om en vecka. Just det pusslet tycks alltid ha för många bitar. Idag har jag haft en skön ledig dag, varit i Falkenberg och blivit bortskämd med god lunch, trevligt sällskap och ett antal koppar kaffe. Min fot kurerar sig i stadig takt, börjar skifta lite i färg och har snart normal rörlighet igen. På tiden. Var på röntgen igår då cirkulationen inte riktigt var som den skulle i den, men nu är det fint igen! Alltså, fotboll ja.

På repeat

London om mindre än två veckor. Träffa Julia, vandra storstadsgator, dricka starbuckskaffe - can't wait!

söndagssyssla

Okej, jag är inte den som är den, men efter att min röst nästan återställt sig helt av en mindre förkylning så springer jag och trampar snett. Medger att det har varit lite jobbigt att springa omkring på skolan idag. Min ankel syns ju knappt på grund av sin stora storlek, och de vackra tre (!) färgerna gör det till en otroligt vacker syn, och för att inte tala om att det varit ganska smärtsamt. Det är lite ojojoj och hopphopphopp och andas-in, andas-ut, när jag tar mig upp för trappan, faktiskt så att jag skrattar lite åt mig själv när jag väl är uppe. Men visst ska man känna att man lever! Och detta tack vare en fotboll. Visst har jag väl sagt det förut, att det inte är min sport? Annars gör jag det nu. Men kul är det, speciellt i rätt söndags-sällskap! Plågar er med en bild på min extremt fula fot. Bara som bevis. Och så ni kan skratta lite! :)

Magic rush


See you soon

At work. More coffee and I'll soon be back on track!


wwwwwww

Working. And working. And if I could work some more I would. Am just so much more pleased with life when I am busy! And ofcourse, the money will be needed. London is coming up in a month!

RSS 2.0