Jag har fått jobb!

Den värsta stormen har lagt sig efter beskedet att jag fått jobb till efter examen! Efter ett antal intervjuer, personlighetstest och referensjagande så var det ooootroligt skönt att få ett positivt besked, för ett "riktigt" jobb, och jag har varit ganska överlycklig i ett par dagar ;-) Det är verkligen ett jobb jag vill ha (läs: nästan drömt om) dessutom, vilket känns lite overkligt! Så i slutet på januari byter jag Luleå mot Stockholm :) Annars är det korrekturläsning inför uppsatsinlämning just nu, skönt att slippa stressa då vi redan är så gott som "klara" med allt innehåll. Nästa vecka väntar opponeringar och uppsatspresentation på torsdag, efter det lite korrigeringar och sedan sommarledigt och Halmstad!
 
 
Har hittat en ny mellanmåls-favorit, så himla god! Kanske ska sätta en limit på en om dagen för att undvika överkonsumtion... ;-)
 

Söndag

Redan söndag och denna veckan har gått lite för långsamt på ett vis. En inre stress i kombination med ett inte lika härligt humör som stört sig på inga sommarskor/för varma kläder/för bleka och otränade ben som ändå inte vill visas i shorts eller klänning/energin till uppsatsen som tryter/tålamodet också/motivationen till träningen är även den borta/och en lägenhet som alstrar värme. Inget super positivt inlägg kanske, men idag känns det bra och jag klagar faktiskt inte alls på de svalare vindarna. Sommaren får gärna komma, men för min del har jag en och en halv vecka kvar framför dator och uppsatsskrivande, så ja, sol eller regn spelar mig ingen roll fram tills dess ;-)
 
Till något mer positivt så har jag bokat flyg hem, den 8 juni landar jag för många härliga veckor i södra Sverige! Väldigt taggad på sommar! :-) Jag har även "bokat" en långpromenad i dygnet-runt-ljusa-luleå runt sjön med min favorit ikväll. Och på tal om långa nätter, i fredags invigdes båten (uteställe på vattnet i stan) för min del och när det inte ens är mörkt vid hemgång klockan 01.30 så njuter jag extra mycket av Luleå! :-)

Stockholm. Igen.

Stockholm två gånger på en vecka. Idag är det sol och blå himmel och jag blev påmind om min bristfälliga sommargarderob... De här Stockholmsvändorna är ett trevligt inslag i vardagen, men äter samtidigt upp mig inifrån av nervositet! Men nu är det iallafall slut på flängandet för ett tag, och tillbaka till uppsatsen ikväll när jag landar i luleå. Bara tre veckor kvar! Galet vad det går fort! 


Gårdagens middag var denna vegetariska, grekiska tallrik!


Små mästerkockar

Har ni sett Sveriges yngsta mästerkock? Jag smälter när Mannerström berömmer de otroligt duktiga kockarna (speciellt lilla Cleo)! Vilka talanger! Vad som lagas i mitt lilla studentkök ska vi inte jämföra... Haha. Annars är jag för tillfället lite rastlös. Tror de långa, härligt ljusa dagarna bidrar, jag vill ju bara vara ute! :) Och så händer det en del spännande saker den kommande veckan...

Valborg i riksgränsen


Riksgränsen var så härligt, efter två dagar snöblind (med dålig sikt och blåst) fick vi lite sol och härliga skidåk. Tycker att gränsen på Valborg för andra gången låter som början på en fin tradition. Skidor i april är grejen tycker jag, inga extrema minusgrader och dagsljus i måååånga timmar. Känner du inte riktigt att du förstår charmen? Ge Norrland en vinter eller två så vågar jag nästan lova att du kommer känna en speciell glädje och tacksamhet till det där, som iallafall inte jag kan jämföra med södra Sverige. Med andra ord är Norrland lite i en egen klass! Om någon nu skulle tvivla ;-)


RSS 2.0